MINI RESTO 'T SPAONTJE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mini Resto 't Spaontje. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 19:51 Eten was goed. Bijna 2 uur gewacht op het eten
12 mei 2024 om 9:09 Bijna 3 UUR zitten wachten en dan viel het eten ook nog eens tegen deze keer. Tip: kies nooit voor de optie zo snel mogelijk want dit word zo laat mogelijk.
4 mei 2024 om 19:13 Goed eten en snel bezorgd
28 apr 2024 om 18:43 Goede patat. Echt lekker. Alles netjes op de aangegeven tijd geleverd.
27 apr 2024 om 20:56 Het eten was goed maar we hebben er weer zo lang op moeten wachtend. Toch voor de derde keer weer daar besteld maar toch weer ander half uur moeten wachten!!
14 apr 2024 om 16:20 Laatste keer dat we hier bestellen.. altijd word je gebeld dat de bestelling later komt. Het eten is prima, maar laatste keer werd er na het belletje dat het later werd nog een dik half uur later dan de beloofde tijd. Dat is fijn met kinderen....
13 apr 2024 om 19:03 Eten was prima, jammer dat we zolang moesten wachten. uiteraard begrijpen wij als het druk is dat het dan wat langer duurt, echter na 90 min wachten gebeld en de bestelling zelf maar opgehaald. Wellicht mensen informeren wanneer het lang duurt.
25 feb 2024 om 18:21 Duurde wel heel lang te
11 feb 2024 om 20:37 Het duurde wat langer dan normaal daardoor de patat wat afgekoelt.
10 feb 2024 om 23:01 Bezorgtijd zou 55min moeten zijn maar na 1,5 uur was het eten er eindelijk
30 dec 2023 om 21:26 Heerlijk eten en goed verpakt. Het was nog heel warm. Super lekker.
28 dec 2023 om 21:58 Eten heerlijk en bezorging aardig en netjes. Maar wel al 2e keer dat er bij de bezorging iets vergeten wordt. Eerste keer het drinken, vanavond de saus op mijn ‘kipschnitzel warme saus’ menu.. dat is jammer. Maar verder echt heel lekker!